Ny SSD

Nyheder fra holdet bag crafters.dk samt events.
Post Reply
User avatar
xcanner
Posts: 1748
Joined: 06 Nov 2010, 03:22
Contact:

Ny SSD

Post by xcanner »

Da Crafters.dk hårdt har brug for en ny disk (se denne forumtråd), har følgende spillere venligst doneret en Intel SSD 520 120 GB disk:

Emmich, ninjastick, farvader, RLarsen, bobiboblolo, FedeAnderzen, Julemand101, MH85, Pars, Predjon, Sighvatur & Casper98dk.

En stor tak til allesammen og en ekstra tak til dem som overførte "lidt ekstra" - overskudet vil gå til drift af Crafters.dk (el).

Vi lukker serveren (Minecraft & website) ned lørdag (20/10-2012) kl. 9.00 for at sætte den nye SSD i serveren. I samme omgang skifter vi operativsystem fra Ubuntu til Arch Linux

Julemand101 som også er administrator for Arch Linux Danmark, vil sørge for at Arch Linux vil få det optimale ud af vores server hardware.

Mens vi arbejder på serveren, vil backup serveren fungere som midlertidigt website - hvor der løbende vil være status opdateringer. Vi kan ikke sige hvornår serveren vil være klar, hvis det går godt vil serveren være oppe igen samme dag, alternativt løbet af søndagen.
It's all about the community
User avatar
julemand101
Posts: 3327
Joined: 06 Nov 2010, 19:12
Location: Brabrand
Contact:

Re: Ny SSD

Post by julemand101 »

Til alle der vil have direkte information om hvornår serveren er oppe og køre igen kan jeg anbefale at melde jer ind i vores Steam gruppe:
http://steamcommunity.com/groups/craftersdk

Jeg vil løbende poste information herinde og når serveren kører igen vil alle der er online automatisk få det af vide via Steam notifications. Derudover har du som medlem af gruppen også direkte adgang til at kontakte mig over Steam i tilfælde af der er sket noget kritisk (hvilket mange andre benytter sig af). Vi har også en kalender med arrangementer på serveren.

Så hvad venter du på? Hvis du allerede har Steam så meld dig ind under fanerne:
http://steamcommunity.com/groups/craftersdk
Administrator og grundlægger af http://www.archlinux.dk - Dansk Arch Linux Community.
User avatar
CasperSK
Posts: 317
Joined: 07 Nov 2010, 10:44

Re: Ny SSD

Post by CasperSK »

Og så lige på weekenden hvor man ikke skal arbejde og forstanderindens er deportert til øen, ak og ve hvad skal jeg arme..... Fuck it Borderlands reder mig nok.

Hvad med mumble, er det også nede imens?
we've tried nothing and we're all out of ideas.
Post Reply